Usluge koje nudimo

Programska rješenja

Izrada web stranica

Izrađujemo moderne web stranice responzivnog dizajna (dizajn koji se prilagođava uređajima svih veličina). Sve naše web stranice dolaze sa jednogodišnjom garancijom koja pokriva otklanjanje svih problema koji se pojave u tom periodu.

Izrada web dućana

Ako želite više od standardne web stranice i želite svoje poslovanje tj. prodaju prebaciti na Internet, nudimo mogućnost izrade web dućana prema svim vašim željama.

Izrada aplikacija

Prilagođena izrada aplikacija temeljenih na web tehnologijama. Na primjer, aplikacija za vođenje evidencije potrošnje energije na ITPS sustavu u višestambenoj zgradi.

Dizajn

Web dizajn

Izrađujemo web stranice modernog dizajna, koji ima za cilj posjetitelju Vaše web stranice u svega nekoliko trenutaka naglasiti sve bitne elemente.

Vizualni identitet

Osmišljavanje i izrada logotipa, podsjetnice, brošura i ostalih dizajnerskih elemenata.

Oglašavanje

Online kampanje

Svaki dan se pretražuje velika količina pojmova na mrežama kao što su Google, Facebook i Instagram. Kako biste bili sigurni da će potencijalni kupci primijetiti vaš brend, najučinkovitiji način za to su online kampanje tj. plaćeni oglasi.

SEO optimizacija

SEO (engl. Search Engine Optimization) optimizacija za web tražilice je proces kojim se postiže da web stranica bude na što višem mjestu prilikom pretraživanja pojmova koji su povezani sa temom same stranice.

E-mail kampanje

Ako imate e-mail adrese vaših klijenata koji su pretplaćeni na novosti, možete im slati prikladne e-mail kampanje.
Ako nemate e-mail adrese vaših klijenata, nudimo mogućnost izrade forme koja omogućava pretplaćivanje korisnika, također dobivate i administracijsko sučelje preko kojeg možete pregledavati popis pretplatnika, izvoziti ga i brisati pretplatnike sa liste.

Hosting & Mail

Hosting

Pružamo mogućnost udomljavanja web stranice koja je izrađena od strane Microbipa, ali i web stranice koje su izrađene drugdje, ali ih korisnici žele prenjeti k nama.

E-mail

Kako bi ozbiljnost prezentacije na Internetu bila na što višem nivou, preporučamo da sa korisnicima komunicirate preko email adrese koja ima domenu Vaše web stranice, npr: info@microbip.hr.

Testiranje

Testiranje

Prije nego stavimo web stranicu u produkciju, iscrpno ju testiramo kako bismo pronašli sve rubne slučajeve i kako bi vaši klijenti dobili najbolje korisničko iskustvo surfanja kroz vašu web stranicu. Na ispravno funkcioniranje web stranice dajemo jednogodišnje jamstvo koje je moguće po želji dokupiti.

Testiranje - 3rd party

Ako želite neovisno testiranje vaše tek izgrađene aplikacije ili aplikacije koja je već dulje vremena u produkciji, možete nam se obratiti s povjerenjem da ćemo ju istestirati do najstinijeg detalja.